1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

SLI Problem

Discussion in 'Hardware' started by Flowdrip, Jan 26, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Flowdrip

    Flowdrip Thread Starter

    Joined:
    Dec 15, 2005
    Messages:
    186
    I have (2) 6600 GT's in SLI mode and no matter what drivers I use, under Display Properties/6600GT/Settings and Performance/SLI. i am not given any options. It has "SLI Predefined (read only). I have had with some other drivers, (I can't remember which ones) the options:
    SLI single GPU
    SLI multi GPU
    SLI Antialiasing
    and some others I can't remember off hand.

    I know that both videocards work in SLI by using the GPU load balancing, I just want to know what happened to my SLI options. I have uninstalled and reinstalled every driver that I have used, but still get the read only mode. Any ideas????????????
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/437583

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice