slow computer, defrag doesn't work, many error messages

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

otterry

Thread Starter
Joined
Jan 8, 2003
Messages
1
I have Windows 98, Pentium 1 - 233, all installed by a friend. He didn't give me any discs. It worked fine until I installed AOL. Then it slowed down, giving me many error messages. "Cannot find web page", "Web pages doesn't exist", etc. another friend used it last week, I went to defrag the computer, got the message, "Cannot continue defragging, because it has too many errors. Go to "Help", and follow the directions to clear the errors.
I went to Start, Help but got another message that the file was empty.
 
Joined
Oct 9, 2001
Messages
9,396
aol is the pits......i wouldnt have it in my house never mind my comp.

have you tried defragging in safe mode?


welcome to T.S.G by the way;)
 
Joined
Oct 4, 2002
Messages
2,773
Just one thing to add to buckaroo's post - Always - or you will have trouble
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top