slow connection

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

shifty

Thread Starter
Joined
Jul 6, 2003
Messages
72
I have a laptop compaq presario 1200xl125 533mhz 128mb ram . Whenever i connect it shows that the speed is 16.8 kbps. That's way too slow since my modem is a Lucent 56k v.90 PCI df modem. I'm using winxp but it happens the same thing with win98 or winme. I also tried uninstalling from device manager. What do i do?
 
Joined
Aug 21, 2003
Messages
2,016
have you tried from different locations? Your connection speed is also affected by telco line quality; if you have a lousy line, try a different outlet in the house/office or a completely different location.

Don't assume it is automatically the hardware or your PC/laptop...I worked with two PC's in the same building, but wiring caused one to be pathetically slow....

MBN
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

No members online now.
Top