Slow internet access

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

peaceofpi

Thread Starter
Joined
Mar 5, 2006
Messages
26
I'm on XP SP3, and this problem started within the past few days.

Websites usually load pretty slowly (sometimes it's normal speed for a page or two), but my download speed doesn't seem to be affected. Online games are also slowed. Just got AVG for an unrelated reason, but the situation hasn't changed since a virus sweep. It feels like I'm constantly torrenting something, but nothing is downloading. At the moment I'm on Verizon 768k DSL, and a background check on all my running processes shows nothing strange.
 
Joined
Dec 20, 2008
Messages
18
Its most likely your AVG antivirus. Do you have more that one antivirus and or antispyware installed. You should have only one. You can try uninstalling all antivrus and spyware programs, and see how it runs like that. Turn on windows firewall first I would then download a trial version of norton antivirus and see how it runs with that. Remember to reboot after you unistall any antivirus and antispyware programs.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top