Slow Network Copy on Windows Server 2008 R2

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

aasimenator

Thread Starter
Joined
Dec 21, 2008
Messages
436
Hi,

I have 3 Servers DC-01, TS-01 & TS-02. all of them have 15k Hard Drive & are connected to 1Gbps Switch.
Each Server have Broadcom NetXtreme II GigE Network Card Onboard
I can transfer any files from DC-01 to TS-02 & back at very normal speeds of around 80mbps but when coping files from TS-01 to DC-01/TS-02 the transfer speed is not more than 100kbps. I have changed the ports TS-01 was connected to on the switch, I have disable IPv6, I have done the registry edit of TcpAckTicks & set it to 0 etc but nothing seems to help.

I have run the diagnostics test of Broadcom LAN Utility the tests are normal, Ping Results to TS-01 is also normal <1ms.

Please suggest some solutions.

Thanks
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top