Software issues?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Dan207

Thread Starter
Joined
Nov 23, 2001
Messages
61
Hello,
I just upgraded my computer with a newer geforce 2 mx 400, the latest drivers, etc. I have direct x 8.1 installed, with Win 98. PII 300 with 228 mb ram, asus P2L97.
Now my problem is this, whenever i go to run "3d mark 2001 se", it will load the benchmark test, but just as it is about to display/start the test, the program quickly closes, terminating everything. This also goes for my games as well. It will close the game/benchmark, what ever 3D application (it appears) that runs. It says I have no problems with my direct x drivers, I downloaded and installed the newest drivers.
Any ideas out there>>??
Kindly appreciated.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top