1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Software Upgrade 27 Feb 2005

Discussion in 'Site Help & Feedback' started by TechGuy, Feb 27, 2005.

Advertisement
  1. hewee

    hewee It's My Birthday!

    Joined:
    Oct 26, 2001
    Messages:
    56,832
    OK will do that Mike. Now I just have to remember too. ;)

    I see the site went down. :( I was on server 1 but see everything went out.
    9:50 PM west coast time.

    Got time out
    --------------------

    C:\WINDOWS>ping forums.techguy.org

    Pinging forums.techguy.org [24.137.12.228] with 32 bytes of data:

    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.

    Ping statistics for 24.137.12.228:
    Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms

    C:\WINDOWS>

    ---------------------


    C:\WINDOWS>tracert forums.techguy.org

    Tracing route to forums.techguy.org [24.137.12.228]
    over a maximum of 30 hops:

    1 11 ms 13 ms 12 ms 10.184.24.1
    2 14 ms 10 ms 14 ms 12.244.16.145
    3 29 ms 12 ms 13 ms 12.244.69.153
    4 12.127.32.89 reports: Destination host unreachable.

    Trace complete.
     
  2. TechGuy

    TechGuy Mike Administrator Thread Starter

    Joined:
    Feb 12, 1999
    Messages:
    13,268
    Yup, our whole Internet connection went down for about half an hour. Remember to book mark http://status.techguy.org/ to get info on outages when they happen in the future. :)
     
  3. hewee

    hewee It's My Birthday!

    Joined:
    Oct 26, 2001
    Messages:
    56,832
    I know and I seen the status page. It did not look good seeing all the red. :)
     
  4. past tense

    past tense

    Joined:
    Apr 25, 2004
    Messages:
    874
    when i come here http://forums.techguy.org/ and don't log in, all i see this morning next to each forum is day and time, not the name of the thread and name of poster.
    once i log in it returns to normal,
    not a big problem,just thought i would report it.
     
  5. TechGuy

    TechGuy Mike Administrator Thread Starter

    Joined:
    Feb 12, 1999
    Messages:
    13,268
    That's actually by design. I made a lot of changes to try to make the page look less busy and a little easier to figure out for new users. Good observation, though! :)
     
  6. ~Candy~

    ~Candy~ Retired Administrator

    Joined:
    Jan 27, 2001
    Messages:
    103,706
    So, where's the NEW THREAD button on this page? :eek:




    :p :p
     
  7. TechGuy

    TechGuy Mike Administrator Thread Starter

    Joined:
    Feb 12, 1999
    Messages:
    13,268
    I deleted that, too... it was too confusing. ;)
     
  8. hewee

    hewee It's My Birthday!

    Joined:
    Oct 26, 2001
    Messages:
    56,832
    It came and gone so I missed the NEW THREAD button. :(
    Your right it would get confusing as many that wanted to reply would click on it and then wonder where there reply went to. :D
     
  9. hewee

    hewee It's My Birthday!

    Joined:
    Oct 26, 2001
    Messages:
    56,832
    I get tru all most all the forums and as I went tru each I mark them as read.
    Then they all start showing up as not read. I marked them again but they come back.
    This I posted about the other day too and it only cleared up after Clicked on from the main page " Mark Forums Read ".
     
  10. EAFiedler

    EAFiedler Moderator

    Joined:
    Apr 25, 2000
    Messages:
    14,002
    I too have noticed threads marking themselves as Unread after I refresh the board.
    These are threads that have not had a response since I have read them.

    A poster today, could not find the Mark Solved option in the Thread Tools-Drop down menu. They stated it ended with the Add a poll option.
    OE 6 Toolbar MIA
    http://forums.techguy.org/showthread.php?t=336098
     
  11. angelize56

    angelize56 Always remembered in our hearts

    Joined:
    Apr 17, 2002
    Messages:
    82,163
    I've had about 4 pages today in the past hour like the one I'm posting here....incomplete page loading....missing text...notice the code showing at the bottom of the attached picture. I'm on server 1....WinME....IE6. ;)
     

    Attached Files:

    • tsg.jpg
      tsg.jpg
      File size:
      104.6 KB
      Views:
      127
  12. hewee

    hewee It's My Birthday!

    Joined:
    Oct 26, 2001
    Messages:
    56,832
    doing it to me again. Why does it wait till I am almost done reading and marking all thread as read to then show up all as unread.
    Ok I start at the main page and move up tru the forums and read and mark them as read.
    So I am not sure if the bug just comes or comes after I get to the "Software & Hardware" forum that I read last.
     
  13. hewee

    hewee It's My Birthday!

    Joined:
    Oct 26, 2001
    Messages:
    56,832
    Darn now I am only down in Discussion and all thread are now unread again.

    Also had this happen just now.
    At coffee shop and last post I see is #15642
    http://forums.techguy.org/showthread.php?p=2408085

    I have posted or try to post but can't I just wait and wait and nothing happens.
    I tried 5 times before I was able to post #15643.

    You said something about running out of harddrive space so don't if this is why things are actting up or not.
     
  14. TechGuy

    TechGuy Mike Administrator Thread Starter

    Joined:
    Feb 12, 1999
    Messages:
    13,268
    Nope, hard drive space is just fine for now. Marking as read works fine for me. It may be helpful to tell us something about your system again... also, you're still not telling us what server you're on, although I suspect it won't matter in this case. ;)
     
  15. hewee

    hewee It's My Birthday!

    Joined:
    Oct 26, 2001
    Messages:
    56,832
    It has happen on both servers and when I was here last it happen on server 2 and then when it happen again it was server 1.
    I got 98SE and used netscape 7.
    This has been going on after your Software Upgrade 27 Feb 2005 .
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...

Short URL to this thread: https://techguy.org/335488