1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solution: Audio Output Device Not Found (Vista Business)

Discussion in 'Hardware' started by Scrapper John, Oct 2, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Scrapper John

    Scrapper John Thread Starter

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    1
    Thanks to several posts in the Hardware Forum I found a solution to this error:
    1. Uninstalled and reinstalled Tel Audio card
    2. Updated Drivers
    3. Unplugged output device from system*
    4. Restarted system, plugged output device back in
    5. Sound is back!

    Thanks to all who contributed solutions to this issue. This is my first time using Tech Support Guy. I am impressed and grateful.

    Sincerely,

    Scrapper John :)
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/755464

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice