Solved: applications wont run! (missing file types?)

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

xxjonahxx

Thread Starter
Joined
Sep 22, 2004
Messages
70
i installed spy bot search and destroy and on reboot it seems that the program has decided not to let me run any exe files/applications!
im running xp and i cant find how to make the exe files work again.
the error message i get when clicking anything is

"this file does not have a program assosiated with it for performing this action.Create an association in the folder option control panel"

i just cant find that action!!!
 

WhitPhil

Gone but never forgotten
Trusted Advisor
Joined
Oct 4, 2000
Messages
8,684
Download this file to your desktop.
Then, double click on it and allow it to be added to your registry.
Reboot, and with any luck, all is well again.
 

WhitPhil

Gone but never forgotten
Trusted Advisor
Joined
Oct 4, 2000
Messages
8,684
You're welcome.
You may want to post back (in a new thread) a copy of your HiJackThis log.
Just to ensure that you don't have something else "lingering".
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top