1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: ASUS P4S800 Motherboard - no sound

Discussion in 'Windows XP' started by sparkknock, Feb 3, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. sparkknock

    sparkknock Guest Thread Starter

    Joined:
    Apr 11, 2004
    Messages:
    32
    I have a PC clone with a ASUS P4S800 motherboard with integrated sound. I have tried to load drivers from the motherboard CD to download SoundMax. In system's hardware devices under Sound, Video and game controllers there is: Audio Codecs, Legacy Audio Drivers, Legacy Video Capture devices, Media Control devices, SoundMax Integrated Digital Audio with a yellow exclamation mark and Standard game port and Video Codecs.

    I have uninstalled the Soundmax three time and everytime I re-installed, I would get the yellow ! in a triangle and a warning saying it is corrupt.

    What can I do to fix this?

    Thanks, Sparkknock
     
  2. ODIN 0ERO

    ODIN 0ERO Guest

    how long are you having this "no sound"problem?
     
  3. rossmission

    rossmission

    Joined:
    Oct 24, 2006
    Messages:
    87
    try downloading the sound driver off the asus site??

    www.asus.com
     
  4. sparkknock

    sparkknock Guest Thread Starter

    Joined:
    Apr 11, 2004
    Messages:
    32
    Here is the zip files and maybe someone can help me. I also have a problem with loading the drivers for the ASUS P4S800 motherboard sound. I have the disk and tried to install it but it will not take. Hope you can help.
     

    Attached Files:

  5. ozrom1e

    ozrom1e

    Joined:
    May 15, 2006
    Messages:
    11,849
    All I can say is, "Where have all the posts gone?" I did see one with two zip files maybe if the contents of the two zip files were posted in the open here we might be able to help fix this problem.
     
  6. cuttlefish

    cuttlefish

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Messages:
    826
    First Name:
    Ian
    I know this sounds crazy but I have the same Motherboard and for some weird reason the "Mute" function keeps getting selected by some Gremlin for no apparent reason!
    When I go to Control Panel x Sounds, sure enuf, he has done his work again and muted my system!
    I just live with it and let him have his little bit of fun now and then...............
     
  7. Byteman

    Byteman Gone but Never Forgotten

    Joined:
    Jan 24, 2002
    Messages:
    17,742
    OK, I've merged the two threads and deleted the unneeded one where you were asking for help with this previous thread, sort it out here in this thread please.
     
  8. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/540872

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice