Solved: Audio Device Stopped Working

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

gslater

Thread Starter
Joined
Sep 28, 2005
Messages
47
I have a Lenovo 3000/C200 laptop and was cleaning up some old audio software and now Media Player can't play any WAV, MID or MP3 files. I get a message that there might not be any sound device installed on my computer.
How can I find out if I have a sound device and get a driver for it??
~~~~~~~~~~ Update:
When I rebooted Widows tried to install new hardware - found audio device on High Definition Audio Bus. It couldn't find what it needed and asked me if I had installation media, which I didn't.
I thought remembered it being related to RealTek, but they want 29.95 to download and update all my drivers.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top