Solved: Auto A/V updates-not always working - why?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

EDYTHE

Thread Starter
Joined
May 8, 2007
Messages
174
OS: Windows XP
=-----------------------
my CA ETrust Security Suite2007 edition, is set for 'auto updates'. it shows a pop-up when it updates are completed.....lately i have been seeing an 'unsuccessful attempt..try later' message. I am definitely connected to the internet but viewing the 'log' for the download-attempt, showing is ''unable to connect to server'' ... hummmm - i 'know' i am connected
At that point, I go into the program choices for 'update' and manually click and 'then' it updates with no problem !!
Any suggestions? thanks in advance. edythe :)
 
Joined
Apr 2, 2002
Messages
5,945
That has happened to me in the past with NOD32, both automatic and manual updates would sometimes fail. It turned out to be heavy traffic overloading the servers, so NOD had to put extra ones online.

If your problem doesn't sort itself out soon, contact CA's support and ask them if they have problems at their end.
 

EDYTHE

Thread Starter
Joined
May 8, 2007
Messages
174
TOGG said:
That has happened to me in the past with NOD32, both automatic and manual updates would sometimes fail. It turned out to be heavy traffic overloading the servers, so NOD had to put extra ones online.
If your problem doesn't sort itself out soon, contact CA's support and ask them if they have problems at their end.
Hello - thanks for your reply - you have 'eased' my concerns - i will just 'live' with what is ongoing since it doesn't happen all the time and in all probability i'm experiencing what you did ...and of course your idea to contact CA was a thought of mine also - i so appreciate your help - at least i know this situation is not out of the ordinary ... kind regards, Edythe (y)
PS -SEVERAL HOURS LATER: AUTO UPDATE HAS SUCCESSFULLY INSTALLED ITS PROGRAMS !!! WELL I GUESS IT IS AS YOU SAY - HIT/MISS - LOL -- THANKS AGAIN! EDYTHE
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top