Solved: autoplay not working

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

wtxcowboy

Thread Starter
Joined
May 25, 2004
Messages
1,243
installed a program dvd identifier & now autorun feature doesn't work 4 my drives, so uninstalled it, feature still doesn't work. tried system restore 5 different dates, computer won't restore to a previous date! ran a hijackthis, looks clean, ran malwarebytes & it came up clean, so every time i insert a cd or dvd into either drive, a windows folder opens with the subfolders now ugh. more inconvenient than anything, so how can i get autorun back or at least, windows to stop opening a folder when a disc is inserted??? have tried clicking properties & ck'ing/unck'ing all the features in autoplay & restoring defaults, no joy. even dl'd windows autofix but that didn't help either. google is full of trix, but nothing has worked. Thx 4 any suggestions!!! (y)
 

wtxcowboy

Thread Starter
Joined
May 25, 2004
Messages
1,243
thx. got system restore 2 work in safe mode & now autoplay works again lol. such trouble 4 nuttin :D
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top