1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: Battlefield two patching problems

Discussion in 'Games' started by Kingmate01, Dec 20, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Kingmate01

    Kingmate01 Thread Starter

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    42
    Hello guys,

    Ive been playing BF2 injoying it (even though im not the best player)
    Problem is im another one of those people that dont rank up.
    Could someone help me with this as im getting rewards but nothings coming up at BFHQ.
    Im using a Windo7

    I do have the patches 1.5 and 1.41 or whatever they are called,but it still doesnt work.
     
  2. eddie5659

    eddie5659 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Mar 19, 2001
    Messages:
    37,042
    Hiya and welcome to Tech Support Guy.

    When you start up BF2, what version does it say it is? If its 1.41 then you won't rank up anymore, as the new patch 1.5 is the latest.

    If you are using 1.5, which servers are you going to? I can have a look for you, as some may be padding servers, so points may not be accepted.

    Been playing BF2 since 2005, snd it still works for me, so you may need updating.

    Regards

    eddie
     
  3. Kingmate01

    Kingmate01 Thread Starter

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    42
    Were does it tell you what version it is? I do have the 1.41 patch and the 1.5 patch.

    I am using the ////////101st AIRBORNE \\\\\ server,and I know you can rank up there,because people do it all the time.
     
  4. Kingmate01

    Kingmate01 Thread Starter

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    42
    Also I have all wepons unlocked.
     
  5. flyer0101

    flyer0101

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    239
    First Name:
    Dylan
    You should try checking the ranked box and search for ranked only servers non ranked servers tend to have edited server files.
     
  6. eddie5659

    eddie5659 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Mar 19, 2001
    Messages:
    37,042
    When you log into BF2, at the bottom right, it shows the version of the patch:

    [​IMG]



    Now, the server that you listed is actually even older, its for patch 1.01.

    First off, let us know which version you're running.

    Also, when you're in the Multiplayer section, make sure this Same Version Only box is ticked, in the Internet Filters.

    eddie
     
  7. Kingmate01

    Kingmate01 Thread Starter

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    42
    Version is 1.0.2442.0

    Note that same version only is crossed,the sever still shows
     
  8. flyer0101

    flyer0101

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    239
    First Name:
    Dylan
    ok well your going to need to download patch 1.5 and if you want to be earn your own unlocks and rankes you must play on ranked servers so checking the ranked button will only find ranked servers. You can lso confirms this as it will have a corporal rank emblem next to the server name.

    Patch 1.5 Download: http://www.filefront.com/14444947/Battlefield-2-Patch-v1.5/ - File Size is 1.93Gb.
     
  9. Kingmate01

    Kingmate01 Thread Starter

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    42
    Thanks mate.
     
  10. Kingmate01

    Kingmate01 Thread Starter

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    42
    Thanks.Its now ranking up.
     
  11. eddie5659

    eddie5659 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Mar 19, 2001
    Messages:
    37,042
    Glad to hear it :)

    By the way, what's your gaming name? May join you for a game now and then :)
     
  12. Kingmate01

    Kingmate01 Thread Starter

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    42
    Same as the name im using now.
     
  13. eddie5659

    eddie5659 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Mar 19, 2001
    Messages:
    37,042
    Excellent, will add you to my Tracker :)

    I'm kronenbourg, in case you see me. Mainly Aliens kronenbourg ;)
     
  14. Kingmate01

    Kingmate01 Thread Starter

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    42
    Just to let you know im not that good =)
     
  15. Kingmate01

    Kingmate01 Thread Starter

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    42
    Ummm quick question is their anywere I should put the file?
     
  16. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/969692

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice