Solved: Blocked from a website i think

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

BullerBaby

Thread Starter
Joined
Dec 30, 2010
Messages
4
Hi. I don't know if this is the right forum (because i don't know what the problem is).

I have been playing this game for almost a year know, almost every day. I played earlier today, but now i can't log into the game or even open the website. I know my friends can play and open the website. A friend of mine suggested that they blocked me or my IP from the game (i didn't do anything wrong or get banned). Anyone know how to proceed?

I hope someone can help me since I'm kinda addicted to the game.
-Frederik
 

TheShooter93

Cody
Malware Specialist
Joined
Jul 9, 2008
Messages
11,250
What's the URL of the site you can't connect to?

Also, can you connect to the site using Safe Mode With Networking?

----------------------------------------------------------

How to Access Safe Mode With Networking

While the computer is turning on, tap F8 once every second until a black screen with white text appears. Using your arrow keys highlight the option Safe Mode With Networking and hit Enter.

Note: If you're using Windows XP, connect to your modem or router with an Ethernet cable, then follow these directions.
 

TheShooter93

Cody
Malware Specialist
Joined
Jul 9, 2008
Messages
11,250
Well, the URL works for me. (y)

If you're not able to access the site using Safe Mode With Networking, then it's probably not a firewall or something of that nature blocking access.

-----------------------------------------------------

Unfortunately, it is possible that the company has blocked your IP Address. You're positive you are not responsible for any illegal/unwarranted activity on their site?

Having said that, I don't think it is a probable scenario.

This is the only site you can't connect to?

Also, are you experiencing any other redirecting or similar symptoms?
 

TerryNet

Terry
Moderator
Joined
Mar 23, 2005
Messages
80,839
Start, Run, CMD, OK to open a command prompt:
(For Vista or 7 type CMD in the Search box after Start)

Type the following command:

tracert www.heroesofnewerth.com

Right click in the command window and choose Select All, then hit Enter.
Paste the results in a message here.

If necessary use a text file and removable media to copy the results to a computer with internet access.
 

BullerBaby

Thread Starter
Joined
Dec 30, 2010
Messages
4
Well, the URL works for me. (y)

If you're not able to access the site using Safe Mode With Networking, then it's probably not a firewall or something of that nature blocking access.

-----------------------------------------------------

Unfortunately, it is possible that the company has blocked your IP Address. You're positive you are not responsible for any illegal/unwarranted activity on their site?

Having said that, I don't think it is a probable scenario.

This is the only site you can't connect to?

Also, are you experiencing any other redirecting or similar symptoms?
Yes I am pretty sure, just playing as everyone else. I played a game before dinner and after dinner I couldn't log in. I've never experienced anything like this before and i can connect to everything else.

Start, Run, CMD, OK to open a command prompt:
(For Vista or 7 type CMD in the Search box after Start)

Type the following command:

tracert www.heroesofnewerth.com

Right click in the command window and choose Select All, then hit Enter.
Paste the results in a message here.

If necessary use a text file and removable media to copy the results to a computer with internet access.
This is in danish though. I think the important thing is "Anmodning fik timeout" which is "request timed out" in english:

Microsoft Windows [version 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes.

C:\Users\Frederik>
C:\Users\Frederik>
C:\Users\Frederik>tracert www.heroesofnewerth.com

Sporer rute til www.heroesofnewerth.com [174.37.182.100]
over et maksimum af 30 hop:

1 2 ms 2 ms 1 ms sagembox.home [192.168.1.2]
2 23 ms 21 ms 22 ms ge-1-1-0-1103.boanqu1.dk.ip.tdc.net [87.60.4.65]

3 113 ms 114 ms 114 ms as-0.nyk2nqp1.us.ip.tdc.net [83.88.29.23]
4 114 ms 119 ms 114 ms 198.32.118.83
5 114 ms 114 ms 114 ms 66.109.11.126
6 114 ms 112 ms 114 ms po1.bbr02.tl01.nyc01.networklayer.com [173.192.1
8.177]
7 * * * Anmodning fik timeout. = request timed out.
8 * * * Anmodning fik timeout.
9 187 ms 187 ms 187 ms po4.bbr01.wb01.sea01.networklayer.com [173.192.1
8.144]
10 * * * Anmodning fik timeout.
11 * * * Anmodning fik timeout.
12 * * * Anmodning fik timeout.
13 * * * Anmodning fik timeout.
14 * * * Anmodning fik timeout.
15 * * * Anmodning fik timeout.
16 * * * Anmodning fik timeout.
17 * * * Anmodning fik timeout.
18 * * * Anmodning fik timeout.
19 * * * Anmodning fik timeout.
20 * * * Anmodning fik timeout.
21 * * * Anmodning fik timeout.
22 * * * Anmodning fik timeout.
23 * * * Anmodning fik timeout.
24 * * * Anmodning fik timeout.
25 * * * Anmodning fik timeout.
26 * * * Anmodning fik timeout.
27 * * * Anmodning fik timeout.
28 * * * Anmodning fik timeout.
29 * * * Anmodning fik timeout.
30 * * * Anmodning fik timeout.

Sporing fuldført.

C:\Users\Frederik>

Thank you for your replies. It is so great that you guys are trying to help me.
 

TerryNet

Terry
Moderator
Joined
Mar 23, 2005
Messages
80,839
This may be a routing issue--with the problem being your ISP, networklayer.com (whatever that is), or between them.

Notice that once you hit networklayer.com it bounces around a bit (4 nodes) and then dies.

When I hit networklayer.com it bounces around a bit (4 nodes, but different ones and no time outs) and then goes to the destination.

Or, since you seem to get to just one hop away it may be that your IP address is blocked. Your IP is listed here on several lists. Those lists are supposed to be for email, but I've noticed that some sites use them more generally. Read the info there; it explains how your IP can get on those lists even though you have not been naughty.

If it's the first problem you will need your ISP to resolve it. If it is the second problem you may get it resolved with the info at that link I gave, or by contacting the site you are trying to reach, or may need your ISP's help.
 

BullerBaby

Thread Starter
Joined
Dec 30, 2010
Messages
4
Hi I think i figure out what the problem is. Apparently some "major" servers in USA is down, so a little portion of players can't log on. I was told that it wasn't their problem, but someone was working on that.

Thanks a bunch for your help. Really amazing that I can find this forum on google and get help like this. Thanks!
 

TheShooter93

Cody
Malware Specialist
Joined
Jul 9, 2008
Messages
11,250
Glad to help. :D

If you're satisfied with the answer you found, please mark this thread as Solved. You can do so by clicking the "Mark Solved" button at the top-left corner of the thread.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top