1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: Brand new motherboard installation, now no network adapters in device manager?

Discussion in 'Hardware' started by musiclover, May 14, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. musiclover

    musiclover Thread Starter

    Joined:
    Aug 3, 2003
    Messages:
    541
    I installed a new motherboard, and updated the OS (XP home). Device manager does not show any network adapters, though the ethernet port is built into the motherboard. Any idea what could be going on? All advice gratefully appreciated!
     
  2. Deathblow

    Deathblow

    Joined:
    Oct 7, 2003
    Messages:
    1,826

    Check the manual and see if it mentions anything about enabling the port. Also, did the motherboard come with a cd? Might need drivers installed.
     
  3. dobbelina

    dobbelina

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Messages:
    739
    Perhaps you need to activate the network feature in your bios ?
    And ya, check the mobo CD for drivers to.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/362135