1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: Cannot add any new accelerators in IE8

Discussion in 'Web & Email' started by Bearspa, Apr 8, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Bearspa

    Bearspa Thread Starter

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Messages:
    96
    I'm using Xp Pro, and IE8. I cannot seem to add any accelerators. I go to
    the "Add-ons Gallery: Accelerators" page, and click on the "Add to Internet
    Explorer" button, and nothing happens. I have tried it with several
    accelerators, and have tried going to the page that describes the specific accelerator
    and clicking on the "Add to Internet Explorer" button.

    Any suggestions?

    TIA
     
  2. Mumbodog

    Mumbodog

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    7,889
    Try turning off protected mode, see if they will download, if they do, be sure to turn PM back on

    Internet Options.Security Tab




    .
     
  3. Bearspa

    Bearspa Thread Starter

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Messages:
    96
    Hi Mumbodog:

    Thanks for your response.

    I tried to do what you had suggested, but could not find any references to protected mode under the Security tab--where is this available in XP? Following up on your idea, I did make the page a Trusted Site, and temporarily set the protection to Low, but no joy.
     
  4. Bearspa

    Bearspa Thread Starter

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Messages:
    96
    While searching for protected mode as per Mumbodog's suggestion, I came across suggestions to reinstall IE8 to solve other similar problems, which I did by running "rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\Inf\ie.inf". Took a while, and had a few nerve-wracking moments, but now it seems that I can add accelerators. I guess it must have reset some "switches" that allow this.

    Things seem a bit slower, but at least the accelerators work.

    Thought I'd report this.
     
  5. Mumbodog

    Mumbodog

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    7,889
    My mistake, ie8 does not have PM in XP, glad you got it working.

    .
     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/915689

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice