Solved: Can't access certain websites & Winsock Error

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

LuckyStrike502

Thread Starter
Joined
Oct 12, 2006
Messages
97
I am having a problem accessing certain websites, such as microsoft.com and adobe.com. This problem just started out of nowhere, and I have tried everything I could think of to fix it. I ran the Diagnose Connection Problem, and I got this error:

Error attmpting to validate the Winsock base providers: 2
Not all base service provider entries could be found in the winsock catalog. A reset is needed.

Well, I ran Winsock XP Fix, and this didn't fix the problem. Then, I reset Winsock entries to installation defaults, and I reset TCP/IP stack to installation defaults, and this didn't fix the problem either. I also ran an adware/spyware scan, and a virus scan. I can't think of anything else to do. Does anyone have any ideas what this could be? Any help would be greatly appreciated. Thanks in advance.
 

LuckyStrike502

Thread Starter
Joined
Oct 12, 2006
Messages
97
Well, everything seems to be working just fine now. It must have been a problem with my ISP or something. Thanks to anyone who took the time to read this thread.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top