Solved: Cant boot with new mobo & cpu

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

TMD45X

Thread Starter
Joined
Apr 19, 2012
Messages
26
I just upgraded to an Asus P8Z77V motherboard and an Intel i5 3570 processer but my PC will not boot. There are not POST test beeps nor is there anything thing on my monitor. The only clue I have is ther there is a warning light fpr the DRAM LED. Does anyone have any idea how to fix this?
 

dai

Joined
Mar 6, 2003
Messages
11,198
check the ram is seated ok

don't rely on the clips clicking over,when they do it does not mean it is seated
 

TMD45X

Thread Starter
Joined
Apr 19, 2012
Messages
26
I read that sticky you linked to but I will have to wait until I get home to try any of the steps it recommends.
 

TMD45X

Thread Starter
Joined
Apr 19, 2012
Messages
26
I found the problem, one of the memory slots is no good, the system booted when I only used one of the modules. Thank you!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top