Solved: Can't get into site with IE7

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. The original thread starter may use the Report button to request it be reopened but anyone else with a similar issue should start a New Thread. Watch our Welcome Guide to learn how to use this site.

smith1169

Thread Starter
Joined
May 26, 2005
Messages
651
Greetings:

Just starting today I'm unable to get to the site using IE7. I get a blank screen with the following message on it.

In order to accept POST request originating from this domain, the admin must add this domain to the whitelist.

Can anyone advise me what to do?

Using Mozilla for this post.

Thanks
Smitty :)
 

smith1169

Thread Starter
Joined
May 26, 2005
Messages
651
This must have just been a fluke, I rebooted and all has been fine...........waste of a post :(

Smitty :)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. The original thread starter may use the Report button to request it be reopened but anyone else with a similar issue should start a New Thread. Watch our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top