Solved: Can't go to a website and send Email to them

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

areetz

Thread Starter
Joined
Aug 2, 2004
Messages
36
Using Win7 my main site is centurylink.net, with email of Embarqmail.com. (I also send/receive email on Google, MSN, Yahoo.) I have no problem sending email using their email sites. However, when I go to a website (such as a department store) and click "contact us" I type my message, click send, and then see: "Please install an email program or, if one is already installed, create an association in the default programs panel." Whatever that is, how do I do it?
 

DaveA

Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
Nov 16, 1999
Messages
16,557
First Name
David
That is the problem with MOST internet email programs, they can not be used in the manner that you are trying to.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top