[SOLVED] cdrom# please help

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

dragonpea

Thread Starter
Joined
Nov 29, 2001
Messages
6
I have atapi cdrom on my computer but i cant find the serial# any where so i cant fix it can someone please tell me where to find it i have looked every where :(
 
Joined
Dec 2, 1998
Messages
2,736
It would probably be on a sticker on the box it came in (if purchased separately). Otherwise, you'll need to open your case and look at the top of the drive.
 
Joined
Dec 1, 2001
Messages
60
Just wanted to ask why you need the serial number to get it fixed?

What's wrong with it?

There is no sticker on top of the CDROM drive at all? On the bottom? Back of it?
 

dragonpea

Thread Starter
Joined
Nov 29, 2001
Messages
6
I need the # because every one i talk to ask for it so it can be fixed..

I cant figure out whats wrong it wont work my system says its fine but it wont play any CD. I have uninstalled that didnt work I checked all connections they are fine there is power to every thing
there is no sticker on tower any where when i talk to a tech he told me just to replace it
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
Hi dragonpea, I'm not understanding why anyone would need a serial number either.....

Who are you talking to?

What happens when you put a cd in the drive? Do you get an error message? Does it attempt to read the cd? Can you boot with a windows 98 bootable floppy disk, choose cdrom support, and get a directory on the cd in the drive?
 

Max19

Account Disabled
Joined
Jul 31, 2001
Messages
1,222
If you call tech support and have a hardware problem, they're going to ask for the serial number. That's a standard question. To find it, you'll probably have to take the drive out and locate it. It's probably not visible while mounted in the case.
 

dragonpea

Thread Starter
Joined
Nov 29, 2001
Messages
6
Thanks for everyones help still didnt find it but have a tech coming to replace:D
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top