Solved: Code 10 error

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Charliesmomu

Thread Starter
Joined
Jan 23, 2005
Messages
86
My CD/DVD player is missing!

(Pc = compq, running vista HP)


Yesterday all way fine.. was busy ripping CDs for my new ipod..
plugged new ipod in today... synced fine....

went to rip some more Cds..nothing. Checked device manager and it says code 10 error device could not start! It's like it doesn't exist.. checked for drivers... nothing new to help.

HELP!!!!!!
Julesx
 
Joined
Feb 19, 2007
Messages
684
Have you rebooted since yesterday? Have you checked the cable? How old is this drive? They don't last a long time when used a lot.
 

Charliesmomu

Thread Starter
Joined
Jan 23, 2005
Messages
86
twas bloody itunes!
I read on another site that it can do nasty things and sure enough,...uninstalled it and bingo my CD drive found its drivers again and is working, i a bit reluctantly.

Leave me with a bit of a problem with my ipod tho !!!!!!!! Seems one or the other will work!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top