[SOLVED] comm port problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

flybynight

Thread Starter
Joined
Dec 19, 2001
Messages
51
Hey folks,

Back again with another stumper. Working on a friend's computer. Old laptop running Windows 98SE. Problem is this. One of her software apps needs to connect to an IP. It tries to connect, fails and gets an error opening comm port. Now here's the trick. This is happening while she is connected to the LAN. (cable internet) All other internet programs run fine. However, if she uses her dial-up connection, then tries to connect to the same IP address, no problems, no errors. Any thoughts would be greatly appreciated.
 

flybynight

Thread Starter
Joined
Dec 19, 2001
Messages
51
Problem solved. Turns out it was a problem with the office network. Hence it working with dial-up. Should have guessed. Thanks anyway.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top