1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: Database not sending over to client correctly.

Discussion in 'Business Applications' started by kbij, Jan 24, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kbij

    kbij Thread Starter

    Joined:
    Jan 24, 2013
    Messages:
    1
    Hello, I hope someone can help. I've been working on this access database for a friends small company over the past few months and I sent it to them as a zip over email.

    I got on the phone with them today about the file and it turns out that where I have written fill-in forms for reports, the reports themselves and everything, comes up blank for them. It is a split database and I added the mod to hide the ribbon on top and hide the sidepanel navigation upon opening.

    I've looked as much as I could and have come up empty handed, does anyone have a solution to why this might be?

    Edit: Silly me, the paths to the backend files needed to be updated. Which was done through the Database Table Manager
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1086701

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice