1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: Dell T7400 with RAID: bluescreen, or no hard disks when installing Windows XP

Discussion in 'Windows XP' started by Lazy_x, Apr 28, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Lazy_x

    Lazy_x Thread Starter

    Joined:
    Apr 28, 2009
    Messages:
    2
    Hi,

    Has anyone found a solution to this problem yet?

    Dell T7400 with RAID: bluescreen when installing Windows XP 32-bit
    Please help me with installing Windows XP on Dell T7400 with H/W RAID controller on 4 15k SAS harddrives. When installing windows I hit F6 to add optional RAID drivers and load this drivers using floppy drive, but Windows crashes anyway. The same is without loading optional drivers.
    http://forums.techguy.org/windows-nt-2000-xp/729150-t7400-blue-screening-after-windows.html


    I have the same problem. Trying to install the XP with a Dell provided CD (green Reinstallation CD with SP2) doesn't crash Windows, but it doesn't find any hard disks and can't continue.
     
  2. Lazy_x

    Lazy_x Thread Starter

    Joined:
    Apr 28, 2009
    Messages:
    2
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/822510