Solved: [Drivers Needed] Sumvision Wireless-N 150Mbps PCI Adapter SVW311P

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Kirkwood364

Thread Starter
Joined
Jan 7, 2013
Messages
3
Hello, Today I Installed a new motherboard on my computer as the old one was well kinda old. Anyway I decided on making a fresh installation of windows as there really isn't anything on my computer that I cant replace. Before I did this I made sure I had all of my driver installation cd's. I had them all except the one for my Sumvision Wireless-N 150Mbps PCI Adapter SVW311P, however I have had problems in the past and have downloaded them from the sumvision website so I proceeded with the fresh Windows Installation. Now here's where the problem begins. After installing all of my drivers it would appear that the sumvision website no longer has the drivers for my device and neither does the depths of Google. I would really appreciate any advice or help that can be given. Many Thanks P/s: Sorry if I have made any mistakes in this post I am new to the forum.

Some System Specs:
Motherboard: Asus M5A99XEVO
Processor: AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor (4 CPUs), ~3.4GHz
Memory: 8192MB RAM
Graphics: AMD Radeon HD 6670
 
Joined
Jan 6, 2013
Messages
15
Hi! I google it and found this: Click here
Is this the right driver for you? you didn't give the ID of your device but it's have the exact name you mentioned.
 

Kirkwood364

Thread Starter
Joined
Jan 7, 2013
Messages
3
I was reluctant to use the site when I saw it. Although I did and the drivers appear to not be the correct ones but I believe they are compatible as Both devices were made by Ralink before being branded by Sweex and Sumvison. This is kind of embarrising but I dont know how to Install them as there isnt a .Exe and Windows does not detect them when I try to add them manually through Device Manager. Now I am unsure as what to do.

And Thanks for the Help and Reply
 

Kirkwood364

Thread Starter
Joined
Jan 7, 2013
Messages
3
Huzzah I also discovered that the device uses the same drivers as the D-Link DWA-525 Wireless N 150 Desktop Adapter. So i installed the drivers and it works like a charm even with the old Sumvision Utility. Thanks for all the help.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top