Solved: Dual monitor troubles!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

saocorey

Thread Starter
Joined
Sep 23, 2008
Messages
3
I've been trying to set up dual monitors with my dell monitor and my lcd tv. I've been trying to do it through catalyst control and have been almost successful. It recognizes the tv and when I click clone to tv nothing happens. When I restart it will show the boot screen on both the monitor and the tv, but when windows actually logs on they both lose signal and then only the monitor has picture. The tv then says no signal.

I'm using Windows Xp and have the tv connected by a vga cable that connects to a vga/dvi adapter that connects to my video card.

Please help me!
 

saocorey

Thread Starter
Joined
Sep 23, 2008
Messages
3
I just rebooted in safe mode and the 2nd monitor works then. But when I boot up regular it will work until the windows login screen comes up. Then the 2nd monitor loses signal.
 

saocorey

Thread Starter
Joined
Sep 23, 2008
Messages
3
Holy **** i love you so much!!! i changed the resolution of the 2nd monitor to 1024x768 and now it works great!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top