Solved: error 0x800ccc0e

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

leokaf

Thread Starter
Joined
Oct 29, 2011
Messages
3
Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.1
OS Version: Microsoft Windows XP Home Edition, Service Pack 3, 32 bit
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz, x86 Family 15 Model 2 Stepping 9
Processor Count: 2
RAM: 1022 Mb
Graphics Card: RADEON 9600 PRO Family (Microsoft Corporation), 128 Mb
Hard Drives: C: Total - 85000 MB, Free - 63728 MB; D: Total - 65000 MB, Free - 61725 MB; E: Total - 43999 MB, Free - 39904 MB; F: Total - 44472 MB, Free - 44360 MB;
Motherboard: Intel Corporation , D865GLC , AAC27501-404 , BTLC33905759
Antivirus: Microsoft Security Essentials, Updated: Yes, On-Demand Scanner: Enabled
 

leokaf

Thread Starter
Joined
Oct 29, 2011
Messages
3
Thanx for the info. I found out its because my netzero acct isnt premium.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top