Solved: "F" Keys on Logitech K520 Keyboard not working at Startup.

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

dougglos

Douglas
Thread Starter
Joined
Nov 30, 2007
Messages
1,260
I have recently installed a Logitech Keyboard/Mouse combo, the keyboard being a K520 unit. I have set up all the special "F" keys and "Hot" keys, to open various programs, etc., and these work perfectly - until I shut down the computer. When I restart it, none of these special keys function, causing me to open the Logitech "Mouse and Keyboard Settings", and click "apply", which gets them working again. Does anyone know why the keys do not remember my settings upon shutdown, and how I can avoid this? Many thanks.
 

dougglos

Douglas
Thread Starter
Joined
Nov 30, 2007
Messages
1,260
Was advised to Uninstall/re-Install Logitech SetPoint, which I did and all seems to be fine now! Marking as Solved.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top