Solved: Firewall must be disabled to allow connection to internet

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

bananas000

Thread Starter
Joined
Jan 15, 2006
Messages
21
Sorry if this is the wrong place for this, I wasn't quite sure where it fit. For several months now, Mcafee Personal Firewall Plus, which worked fine at first, now must be disabled to connect to the internet. If it isn't disabled, when internet explorer is opened, the page shows "finding:" then web site url, and after a few minutes sends itself to "the page cannot be dispayed". This may not be such a big issue, but it has happened with an earlier version of Mcafee firewall on our computer before too, which also worked at first. I would like to know I am protected while web surfing... is there any advice you have for me?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top