Solved: freezes when trying to active

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

scott0999

Thread Starter
Joined
Jan 7, 2005
Messages
183
I'm sure glad I decided to install XP on another partition! because now its time for vista to be activated and it freezes no matter which option I pick (activate over internet, reenter product key, ect) anyone else ran into this? :mad:
 
Joined
Aug 7, 2005
Messages
2,183
It could be a bad install. What happens when it "freezes?" Does it completely freeze? Do you get a blue screen? Does Ctrl+Alt+Del work?
 

scott0999

Thread Starter
Joined
Jan 7, 2005
Messages
183
ya it locks up. cant click on anything else, ctrl+alt+del does nothing. install was done right after a fresh format too........
 
Joined
Aug 7, 2005
Messages
2,183
Where did you get the ISO from? Can you try formatting the drive again and trying to install it one more time? It's a beta, and it could have been a bad install.
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
What build are you using? Beta 2? I'd just reinstall and activate right away.
 

scott0999

Thread Starter
Joined
Jan 7, 2005
Messages
183
I didnt download the ISO, I bought it on dvd. I'll try and reinstall and activate right away thx

its beta 2
 
Joined
Aug 7, 2005
Messages
2,183
If you got it on DVD then that eliminates the possibility for a bad download or burn... So yes, I would just reinstall and activate it right away as AcaCandy suggested.

Good luck! (y)
 
Joined
Aug 7, 2005
Messages
2,183
Oh. :) Yes, they had the option to order Vista in the mail. I believe you got two DVDs (one x86 and one x64), and all you had to pay was the shipping and handling, which was $6 in most areas. :) I was going to order it, but I didn't want to wait the three weeks they were allowing for delivery. ;)
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
Interesting. I didn't know that. Then it must be a good disk then ;)
 

scott0999

Thread Starter
Joined
Jan 7, 2005
Messages
183
I reinstalled and everything is ok now.

I was just on the microsoft website and it looks like the customer preview program has ended so its no longer available on dvd.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top