Solved: Google search

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

oldfogey2

Thread Starter
Joined
Feb 16, 2007
Messages
14
I have two systems, an older AMD system and a brand new Pentium dual core. Both run XP Pro.

In Google when entering search details, Google helpfully offers a list of previous searches starting with the same characters.

This doesn't happen on the new system and I can't for the life of me discover how to correct this.

Any ideas anybody?
 
Joined
Dec 5, 2006
Messages
32,649
Hello try this
tools
internet options
content and autocomplete

turn it on for ie
Firefox should have a similar seting
 

oldfogey2

Thread Starter
Joined
Feb 16, 2007
Messages
14
Thanks blackmirror,

I had that set for web addresses, but hadn't checked the "forms" box.

Problem solved.

Easy when you know how.
 
Joined
Dec 5, 2006
Messages
32,649
My pleasure to have helped you
Please mark solved using thread tools and enjoy your day
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top