Solved: Graphics issue playing WoW

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mattattack

Thread Starter
Joined
Sep 30, 2007
Messages
41
I just got a new graphic card for my desktop and while im playing WoW (only game im currently playing) i keep getting random video freezes. The mouse still moves around and i still hear the sound from the game, but the games video just stops for about 10-20 seconds. Usually it un-lags and fixes itself, but other times it just crashes the game and goes back to my desktop and its in like a 4bit color look, then shuts off all video feed about 10 seconds after.

Card is an EVGA GeForce GTX 460 SE

If needed i can list all other pc specs.

Help plx. =[

EDIT: Just took out the old graphic card and decided to just send it back to get a replacement incase its some kinda of flaw from production. Decided to just use my onboard graphics instead of reinstalling and then uninstalling my old card while i wait the week for the other one to come back.Onboard graphics are 256 and now my game is instantly crashing and blue screening when i get on. Any ideas?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top