Solved: Green Box when playing youtube vids

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Lockeyp

Ean
Thread Starter
Joined
Jan 1, 2008
Messages
820
Hi guys. I am running win8.1 with all the relevent updates, but just recently when I have been trying to watch vids on either FB or youtube I get the audible side of the vid but not the picture. If posible could someone either point me in the right direction to correct this or to help me correct it myself.

Much appreciated.

Lockeyp
 
Joined
Feb 15, 2015
Messages
1
Have you tried uninstalling the driver and installing it again because this has happened to me before
 

Lockeyp

Ean
Thread Starter
Joined
Jan 1, 2008
Messages
820
Thanks guys everything seems fine now as later on that day window8 had 7 updates, it must have been waiting for those update, as soon as the updates were installed it righted itself, so I am assuming it was the updates that corrected it. rightly or wrongly.

Thanks again guys.

Lockeyp
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top