1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: GTA Vice city half screen

Discussion in 'Games' started by krnw31009, Feb 12, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. krnw31009

    krnw31009 Thread Starter

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    7
    I have installed gta vc on my pc,
    e-machine 180
    g-force fx 5200 pci 128mb
    1.8 celeron intel
    786 ram
    sp pack 1
    game installed fine until i ran the game only half the screen was visible? :confused:
    please help as i have tryed evrything from updating my graphic card drivers to installing directx 9c, uninstalling xp and reinstalling,changing monitors.
    All my other games run great
     
  2. Topato

    Topato

    Joined:
    Aug 6, 2004
    Messages:
    243
    what part of the screen is visible? The Left side? The right side? and does it take up the whole screen or is the other parts balcked out?
     
  3. krnw31009

    krnw31009 Thread Starter

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    7
    top half is on the bottom half of the screen.
     
  4. krnw31009

    krnw31009 Thread Starter

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    7
    top half in black, bottom half is the top half is the top half of the game
     
  5. Topato

    Topato

    Joined:
    Aug 6, 2004
    Messages:
    243
    Well Im out of ideas.
     
  6. krnw31009

    krnw31009 Thread Starter

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    7
    thanks anyway
     
  7. Marrvia

    Marrvia

    Joined:
    Aug 25, 2004
    Messages:
    37
    I had a problem with Vice City, not like this, but somewhat similar. But I disabled Vertical Sync on my graphic card, and it ended up working again. I don't know if it will help at all with your problem, but you never know.
     
  8. Topato

    Topato

    Joined:
    Aug 6, 2004
    Messages:
    243
    I believe Vertical Sync locks it at 30 FPS so I dont know how helpful that would be
     
  9. krnw31009

    krnw31009 Thread Starter

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    7
    just tried it no luck thanks anyway
     
  10. Topato

    Topato

    Joined:
    Aug 6, 2004
    Messages:
    243
  11. krnw31009

    krnw31009 Thread Starter

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    7
    sorry it did not work
     
  12. krnw31009

    krnw31009 Thread Starter

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    7
    Update on first message thanks for all your help (y) (y)
    Got the problem sorted overnight.uninstalled the game, reinstalled windows xp
    then installed the game again with a nocd patch(cheat i know) adjusted the display settings on the options menu in the game to 800x600 32 bit,exit game& restart. it work fine now cheers :D :D :D
     
  13. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads - Solved Vice city
  1. SoulWeaver42
    Replies:
    3
    Views:
    276
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/329680

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice