Solved: Home Page won't load

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. The original thread starter may use the Report button to request it be reopened but anyone else with a similar issue should start a New Thread. Watch our Welcome Guide to learn how to use this site.

jpatriarca

Thread Starter
Joined
May 10, 2004
Messages
83
IE otherwise works fine. HP is www.tamu.edu. It will load from AOL. Have run Avast scan, Adaware, Spybot, all ok. HJT log:

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 8:08:36 PM, on 6/24/2005
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Common Files\AOL\ACS\AOLAcsd.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
C:\WINDOWS\System32\CTsvcCDA.exe
C:\WINDOWS\system32\drivers\KodakCCS.exe
C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\System32\tcpsvcs.exe
C:\WINDOWS\System32\snmp.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\MsPMSPSv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
C:\Program Files\Intel\Modem Event Monitor\IntelMEM.exe
C:\Program Files\Common Files\Dell\EUSW\Support.exe
C:\WINDOWS\system32\dla\tfswctrl.exe
C:\Program Files\America Online 9.0a\waol.exe
C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
C:\Program Files\DIGStream\digstream.exe
C:\Program Files\ESPNRunTime\DIGServices.exe
C:\Program Files\Dell\Support\Alert\bin\NotifyAlert.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\SpywareGuard\sgmain.exe
C:\Program Files\SpywareGuard\sgbhp.exe
C:\Program Files\America Online 9.0a\shellmon.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe
C:\WINDOWS\SYSTEM32\ZoneLabs\vsmon.exe
C:\Program Files\HijackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://www.dell4me.com/myway
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.tamu.edu/
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.dell4me.com/myway
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: SpywareGuard Download Protection - {4A368E80-174F-4872-96B5-0B27DDD11DB2} - C:\Program Files\SpywareGuard\dlprotect.dll
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
O2 - BHO: AcroIEToolbarHelper Class - {AE7CD045-E861-484f-8273-0445EE161910} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll
O3 - Toolbar: AOL Toolbar - {4982D40A-C53B-4615-B15B-B5B5E98D167C} - C:\Program Files\AOL Toolbar\toolbar.dll
O3 - Toolbar: Adobe PDF - {47833539-D0C5-4125-9FA8-0819E2EAAC93} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Acrobat\AcroIEFavClient.dll
O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [IntelMeM] C:\Program Files\Intel\Modem Event Monitor\IntelMEM.exe
O4 - HKLM\..\Run: [DwlClient] C:\Program Files\Common Files\Dell\EUSW\Support.exe
O4 - HKLM\..\Run: [dla] C:\WINDOWS\system32\dla\tfswctrl.exe
O4 - HKLM\..\Run: [avast!] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Zone Labs Client] C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe
O4 - HKLM\..\Run: [DIGStream] C:\Program Files\DIGStream\digstream.exe
O4 - HKLM\..\Run: [DIGServices] C:\Program Files\ESPNRunTime\DIGServices.exe /brand=ESPN /priority=0 /poll=24
O4 - HKLM\..\Run: [MCUpdateExe] C:\PROGRA~1\mcafee.com\agent\mcupdate.exe
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKCU\..\Run: [SpybotSD TeaTimer] C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - Startup: SpywareGuard.lnk = C:\Program Files\SpywareGuard\sgmain.exe
O8 - Extra context menu item: &AOL Toolbar search - res://C:\Program Files\AOL Toolbar\toolbar.dll/SEARCH.HTML
O8 - Extra context menu item: &Google Search - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmsearch.html
O8 - Extra context menu item: Backward Links - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmbacklinks.html
O8 - Extra context menu item: Cached Snapshot of Page - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmcache.html
O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~4\Office10\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Similar Pages - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmsimilar.html
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_02\bin\npjpi150_02.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_02\bin\npjpi150_02.dll
O9 - Extra button: AOL Toolbar - {4982D40A-C53B-4615-B15B-B5B5E98D167C} - C:\Program Files\AOL Toolbar\toolbar.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: AOL Toolbar - {4982D40A-C53B-4615-B15B-B5B5E98D167C} - C:\Program Files\AOL Toolbar\toolbar.dll
O9 - Extra button: Real.com - {CD67F990-D8E9-11d2-98FE-00C0F0318AFE} - C:\WINDOWS\System32\Shdocvw.dll
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O12 - Plugin for .bcf: C:\Program Files\Internet Explorer\Plugins\NPBelv32.dll
O16 - DPF: {01A88BB1-1174-41EC-ACCB-963509EAE56B} (SysProWmi Class) - http://support.dell.com/systemprofiler/SysPro.CAB
O16 - DPF: {0335A685-ED24-4F7B-A08E-3BD15D84E668} - http://dl.filekicker.com/send/file/128985-NZIL/PhPSetup.cab
O16 - DPF: {17492023-C23A-453E-A040-C7C580BBF700} (Windows Genuine Advantage Validation Tool) - http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=36467&clcid=0x409
O16 - DPF: {1B9935E4-8A50-4DD8-BD09-A7518723BF97} (eAssist NetAgent Customer ActiveX Control version 3) - https://quicken.ehosts.net/netagent/objects/custappx3.CAB
O16 - DPF: {4A3CF76B-EC7A-405D-A67D-8DC6B52AB35B} (QDiagAOLCCUpdateObj Class) -
O16 - DPF: {94B82441-A413-4E43-8422-D49930E69764} (TLIEFlashObj Class) - https://webchat.dell.com/Media/VisitorChat/TLIEFlash.CAB
O16 - DPF: {99B6E512-3893-4155-9964-8EB8E06099CB} (WebSpyWareKiller Class) - http://download.zonelabs.com/bin/promotions/spywaredetector/WebSWK.cab
O16 - DPF: {9A9307A0-7DA4-4DAF-B042-5009F29E09E1} (ActiveScan Installer Class) - http://www.pandasoftware.com/activescan/as5/asinst.cab
O16 - DPF: {9B03C5F1-F5AB-47EE-937D-A8EDA626F876} (Anonymizer Anti-Spyware Scanner) - http://download.zonelabs.com/bin/promotions/spywaredetector/WebAAS.cab
O16 - DPF: {9B17FE0E-51F2-4692-8B32-8EFB805FC0E7} (HPObjectInstaller Class) - http://h30155.www3.hp.com/ediags/gs/install/guidedsolutions.cab
O16 - DPF: {A1B09066-C95C-4EF6-8DFD-3DD0AFE610B6} (AOL YGP Screensaver) -
O16 - DPF: {A7E092C3-692A-11D0-A7E5-08002B322F3B} -
O16 - DPF: {E9348280-2D74-4933-BE25-73D946926795} (DeviceEnum Class) - http://h20270.www2.hp.com/ediags/gmn/install/hpbasicdetection3.cab
O16 - DPF: {EB387D2F-E27B-4D36-979E-847D1036C65D} (QDiagHUpdateObj Class) - http://h30043.www3.hp.com/aio/en/check/qdiagh.cab?326
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{B2C32FA0-E971-4F32-859D-75918B0D26A5}: NameServer = 205.188.146.145
O23 - Service: AOL Connectivity Service (AOL ACS) - America Online - C:\Program Files\Common Files\AOL\ACS\AOLAcsd.exe
O23 - Service: AOL Spyware Protection Service (AOLService) - Unknown owner - C:\PROGRA~1\COMMON~1\AOL\AOLSPY~1\\aolserv.exe
O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe" /service (file missing)
O23 - Service: avast! Web Scanner - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe" /service (file missing)
O23 - Service: Creative Service for CDROM Access - Creative Technology Ltd - C:\WINDOWS\System32\CTsvcCDA.exe
O23 - Service: iPod Service (iPodService) - Apple Computer, Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
O23 - Service: Kodak Camera Connection Software (KodakCCS) - Eastman Kodak Company - C:\WINDOWS\system32\drivers\KodakCCS.exe
O23 - Service: McAfee SecurityCenter Update Manager (mcupdmgr.exe) - Networks Associates Technology, Inc - C:\PROGRA~1\McAfee.com\Agent\mcupdmgr.exe
O23 - Service: Intel NCS NetService (NetSvc) - Intel(R) Corporation - C:\Program Files\Intel\NCS\Sync\NetSvc.exe
O23 - Service: NVIDIA Driver Helper Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe
O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Zone Labs, LLC - C:\WINDOWS\SYSTEM32\ZoneLabs\vsmon.exe
 
Joined
Jun 3, 2005
Messages
319
Your log appears clean. However, that doesn't necessarily mean you are malware free.

I would recommend downloading the trial version of ewido Security Suite.

During the installation, under "Additional Options" uncheck "Install background guard" and "Install scan via context menu".
* Launch ewido
* It will prompt you to update click the OK button and it will go to the main screen
* On the left side of the main screen click update
* Click on Start and let it update.

Reboot into Safe Mode. Read here
if you are unsure how to do this.

Run Ewido:

* Click on scanner
* Put a check by the following before you scan:
o Binder
o Crypter
o Archives
* Click the Start Scan button to start the scan.
* During the scan it will prompt you to clean files, click OK
* When the scan is finished, look at the bottom of the screen and click the Save report button.
* Save the report to your desktop

Post the results of the scan here as a reply.
 

jpatriarca

Thread Starter
Joined
May 10, 2004
Messages
83
Ewido scan results:

---------------------------------------------------------
ewido security suite - Scan report
---------------------------------------------------------

+ Created on: 8:52:21 AM, 6/25/2005
+ Report-Checksum: 60B8B91E

+ Date of database: 6/25/2005
+ Version of scan engine: v3.0

+ Duration: 61 min
+ Scanned Files: 120807
+ Speed: 32.54 Files/Second
+ Infected files: 2
+ Removed files: 2
+ Files put in quarantine: 2
+ Files that could not be opened: 0
+ Files that could not be cleaned: 0

+ Binder: Yes
+ Crypter: Yes
+ Archives: Yes

+ Scanned items:
C:\

+ Scan result:
C:\Program Files\Common Files\AOL\AOL Spyware Protection\Backup\9837030.asw -> Spyware.TwainTech -> Cleaned with backup
C:\Program Files\Common Files\AOL\AOL Spyware Protection\Backup\9837501.asw -> Spyware.TwainTech -> Cleaned with backup


::Report End

Home Page still does not load...
 

jpatriarca

Thread Starter
Joined
May 10, 2004
Messages
83
Same problem continues, now I'm getting white boxes with red x on the TSG pages (including this reply page - red x in "Smilies" boxes and in "Icons).
 
Joined
Jun 3, 2005
Messages
319
I still can't see why your home page won't load. Do you mean that you can't open it at all, or it isn't the first page opened when you open your browser? As far the little x's...it sounds like your browser settings need some tweaking. See here.
 

cybertech

Retired Moderator
Joined
Apr 16, 2002
Messages
72,115
jpatriarca, On June 26 TSG was experiencing problems with the site. Is everything working ok for you now on TSG??
 

jpatriarca

Thread Starter
Joined
May 10, 2004
Messages
83
Red x problem gone, apparently was TSG site problem per Cybertech. I learned yesterday from TAMU that Time Warner Cable/Road Runner had stated their users were having problems getting to .edu sites. Finally confirmed w/TWC, looks like they fixed it last night. Thanks again, TSG!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. The original thread starter may use the Report button to request it be reopened but anyone else with a similar issue should start a New Thread. Watch our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top