1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

[Solved] I want my "Show Desktop" back...

Discussion in 'Earlier Versions of Windows' started by yomaddog, Nov 25, 2001.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. yomaddog

    yomaddog Thread Starter

    Joined:
    Nov 18, 2001
    Messages:
    248
    Got a small problem:

    Installed "Simm's-Game" in Windows ME-

    The game takes over the "show-desktop" on your taskbar, takes on some kind of building icon, & then it won't show desktop anymore,...

    Took a look at kids Windows '98,...& same thing...(just never noticed, I guess)

    Tried uninstalling the game, went diving in to pull out another shortcut from the original "show desktop", but it has also been altered,...

    Any solutions ?


    _______________
    YOMADDOG
     
  2. casper03

    casper03

    Joined:
    Nov 25, 2001
    Messages:
    272
    do you have a small>> on the bottom left hand corner of your taskbar ?

    if so click on it and you will probably find the show desktop icon in the menu that scrolls up
     
  3. yomaddog

    yomaddog Thread Starter

    Joined:
    Nov 18, 2001
    Messages:
    248
    No,..it's not that,...wish it were that simple!!!

    Thanx though---
     
  4. Rollin' Rog

    Rollin' Rog

    Joined:
    Dec 9, 2000
    Messages:
    45,855
  5. yomaddog

    yomaddog Thread Starter

    Joined:
    Nov 18, 2001
    Messages:
    248
    Reeaalll-close!
    But,not for windows ME, I think I might be able to seek it out from there though,...

    thanks for the lead !
     
  6. Mosaic1

    Mosaic1

    Joined:
    Aug 17, 2001
    Messages:
    7,486
    Have you gone into Windows\system, found Show Desktop, right clicked on it, propereties? What does it read?
     
  7. yomaddog

    yomaddog Thread Starter

    Joined:
    Nov 18, 2001
    Messages:
    248
    Well,
    Did everything the site said,...(didn't list ME, though)
    The icon popped up on my toolbar,...but still does't work...
    (icon isn't right either,...but I cuold fix that part if it would work...)


    Here's what you asked for:


    Show Desktop.scf

    SCF File
    Show Desktop
    C:\WINDOWS\SYSTEM
    78 bytes (78 bytes)
    32.0 KB (32,768 bytes)
    Today, November 25, 2001, 2:43:48 PM
     
  8. Mosaic1

    Mosaic1

    Joined:
    Aug 17, 2001
    Messages:
    7,486
    I went over to the Knowledge base and the following method works for Win ME.
    GO to Windows\system and the Show Desktop . Drag it to the quick launch toolbar to create a new shortcut to desktop there.

    In fact, I have used this method in Win98SE too.
     
  9. yomaddog

    yomaddog Thread Starter

    Joined:
    Nov 18, 2001
    Messages:
    248
    yeah, I know what your saying,...did that before too,..but the file was corrupted from the simms game,...honest,...
     
  10. yomaddog

    yomaddog Thread Starter

    Joined:
    Nov 18, 2001
    Messages:
    248
    Hey,... could someone try copying their Windows ME:
    " Show Desktop.scf " ,& email it to me???

    Or is that illegal or something...?!?
     
  11. Davey7549

    Davey7549

    Joined:
    Feb 28, 2001
    Messages:
    11,584
    yomaddog
    Since I am the one who got you into this mess how about I email you a copy from my WinME.
    Dave
     
  12. yomaddog

    yomaddog Thread Starter

    Joined:
    Nov 18, 2001
    Messages:
    248
    Really Dave ,...it's not that big of a deal,...
    I was going to see if I could get a fix for tha game ,...more than for me...
     
  13. Davey7549

    Davey7549

    Joined:
    Feb 28, 2001
    Messages:
    11,584
    Got it zipped but need your E-mail address. Send it over PM (private messages)
    Hope this is what you need. Copied C:\window\system\Show Desktop and zipped.
    Dave
     
  14. Davey7549

    Davey7549

    Joined:
    Feb 28, 2001
    Messages:
    11,584
    yomaddog
    Boy do I feel bad about that show desktop problem. Here you were so kind to offer to test Sims game on an WinME machine and it changes things.
    Anyway I e-mailed the zipped file over to you. Hope that is what you need.
    Dave
     
  15. yomaddog

    yomaddog Thread Starter

    Joined:
    Nov 18, 2001
    Messages:
    248
    Chill Davey,..
    That's my doing,...& that's what's so cool about this place,...people helping another out. There's a fix, & besides, I'm learning more, & I want to keep the game !!!

    OK, here's the latest & greatest:

    Replaced the file
    Made shortcut to toolbar
    ...when clicked, it asks what program to open with...
    ( also, tried clicking the file itself )
     
  16. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/59590

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice