1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: IE won't load websites

Discussion in 'Web & Email' started by lschul, Jan 24, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. lschul

    lschul Thread Starter

    Joined:
    Oct 29, 2001
    Messages:
    2,023
    This is weird, there are 2 websites I am trying to go to www.du.edu and www.colostate.edu both collegiate websites. I am on line, can pull up websites, except these 2. I have no idea why. My brother tried the sites and was able to get in. I thought it was my computer but I tried my wife's and same thing. I have my ISP working on it but what gives? I can only think it has something to do with our network or ISP...
     
  2. etaf

    etaf Moderator

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    65,252
    First Name:
    Wayne
    you may have them in your restricted sites - or in you hosts file
     
  3. lschul

    lschul Thread Starter

    Joined:
    Oct 29, 2001
    Messages:
    2,023
    How do I figure that out? I have not put any sites on this list, is IE capable of doing that via some glitch?
     
  4. etaf

    etaf Moderator

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    65,252
    First Name:
    Wayne
  5. Molucky

    Molucky

    Joined:
    Nov 18, 2006
    Messages:
    74
    possible firewalls?
     
  6. lschul

    lschul Thread Starter

    Joined:
    Oct 29, 2001
    Messages:
    2,023
    None there. I have a firewall on my modem but I think it is basic and windows firewall. I am waiting to hear back from my ISP, we did some pinging and it was breaking down along the way. No idea why these sites but I will post back when I hear from them.
     
  7. lschul

    lschul Thread Starter

    Joined:
    Oct 29, 2001
    Messages:
    2,023
    It appears to be a problem beyond my ISP. They said there is a routing issue with backbones. Guess that is internet lingo for the line is breaking down somewhere...
     
  8. etaf

    etaf Moderator

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    65,252
    First Name:
    Wayne
    is this a laptop you could try at your house on your ISP ?
     
  9. lschul

    lschul Thread Starter

    Joined:
    Oct 29, 2001
    Messages:
    2,023
    I am at my home, in my home office. But it is fixed now, I was just able to log in. I think the Internet road crew fixed the pothole I kept falling in to. Thanks all.
     
  10. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/538022

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice