Solved: iFrame problems

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Trooper_fan

Thread Starter
Joined
Nov 20, 2003
Messages
800
Ok I've got an iFrame on website and I want a link to open a new browser window from the page in the iFrame when it's clicked on so it doesn't take you away from the site.

_blank loads the entire page in the iFrame
_parent opens the entire page in the browser window that I don't want the person to be taken away from...

HELP!! It does this in both IE and Mozilla Firefox...

This one has me totally stumped! :confused:
 

Trooper_fan

Thread Starter
Joined
Nov 20, 2003
Messages
800
Dreambringer said:
I belive "_new" should work.
I tried that too... I've never had a problem with it before but I can't remember what I did different!!

Edit - It's "_new window" geez that's a relief!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top