1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: Invalid user name and password??

Discussion in 'Web & Email' started by touk123, Dec 27, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. touk123

    touk123 Thread Starter

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    172
    When I go to my email in Vista, I get a popup windows that asks for user name and password. When I type it in it says it's invalid. My ip (AT&T) agent tried to help me but couldn't. He said everything was correct but we can't get rid of that window and I can't connect to my windows mail. I've been working on this thing for few days an hour or two at a time and I'm at a lose as to what else to try. If someone could give me a hand I sure would appreiciate it. Thanks in advance.
     
  2. TerryNet

    TerryNet Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Messages:
    79,929
    First Name:
    Terry
    Are you using an email client (e.g., Windows Live Mail, Thunderbird, Outlook, Windows Mail, ...)? If so, which one?

    Are you using web mail? If so, which mail service and which browser?
     
  3. touk123

    touk123 Thread Starter

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    172
    Mr. Moderater, I'll have to mark this one solved but I'm still scratching my head over it! When I clicked on my email ( not expecting anything at all ) I entered my user name and password like always and low and behold it opened up! Yesterday the error message kept telling me the user name and password was incorrect and I'm still using the same two items. Go figure, huh? Thanks for responding anyway. Wait..let me answer your question because someone else might have the same trouble and it might help them or me for that matter if it does it again! I'm using Windows Mail and my mail service is AT&T.yahoo. If you have instructions and have the time perhaps you could still post a solution. Thanks.
     
  4. TerryNet

    TerryNet Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Messages:
    79,929
    First Name:
    Terry
    Be patient until is starts working. :D Seriously, can't even guess at a solution since we don't know what caused the problem.

    You're welcome. :)

    You can mark this solved using the [​IMG] button at the upper left of the page or just below the last post.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1082539

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice