1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: Jetway 939GT4 mb - 4pin molex; whats it do?

Discussion in 'Hardware' started by Enbee, Feb 10, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Enbee

    Enbee Thread Starter

    Joined:
    Nov 8, 2004
    Messages:
    135
    hi...

    i'm putting together a new system with a Jetway 939GT4 motherboard. On it,
    just above the pci's is a 4-pin male molex connector. Does anyone know what
    this is used for? There's already a 24-pin and a 4-pin block power supply connectors.
    Not sure what do do with the 4-pin molex??? Is it just an extra connector to connect
    another device?

    Thanks in advance!!
     
  2. loserOlimbs

    loserOlimbs

    Joined:
    Jun 19, 2004
    Messages:
    7,800
    Probably for the graphics card slots...

    Couldn't say with out reading the manual....

    All in all if its there I'd use it.
     
  3. rexgrant

    rexgrant

    Joined:
    Mar 1, 2006
    Messages:
    1,773
    Hi Enbee
    I dont know your Mobo But if It as the facility for SLI then it will most probably be a EZ_Plug to be used if you use two GPU in SLI
    Regards
    Rex
    (y)
     
  4. Enbee

    Enbee Thread Starter

    Joined:
    Nov 8, 2004
    Messages:
    135
    i read the manual cover to cover... it doesn't mention anything about it. even on the picture of the motherboard where they have little notations to each component with a description, there's nothing at all for that connector. Unfortunately, Jetway's website isn't the greatest - - - - seems to be a project in the making.... but that doesn't help me.
    i've even been googling... but can't seem to find out what it is. i also sent a letter to Jetway's tech support; waiting for a response.
    Anyway... thanks for your response. :)
     
  5. Enbee

    Enbee Thread Starter

    Joined:
    Nov 8, 2004
    Messages:
    135
    yes... my mb does have SLI .... thanks... you're probably right.
     
  6. rexgrant

    rexgrant

    Joined:
    Mar 1, 2006
    Messages:
    1,773
    Hi again Enbee.
    You can be 99.9% sure that is what it is.
    Regards
    Rex
     
  7. Enbee

    Enbee Thread Starter

    Joined:
    Nov 8, 2004
    Messages:
    135
    thanks again Rex... at this point i'm only using one video card.... only need this computer for the basics... but want it to last for a while. so i guess that i won't have the need for that connector. anyway... going to finish the build .. and will yell for help if it doesnt boot up! lol ... :p
     
  8. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/543002

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice