1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: Kaspersky "Restrict"

Discussion in 'General Security' started by sepala, Jan 22, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. sepala

    sepala Thread Starter

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    4,038
    Today I got an message from Kaspersky saying something like, "XAMPP is trying to modify without a digital signature. More than 10000 users use XAMPP. 99% trust this application" and it gave me 3 options to select. I selected "Restrict" which will restrict the dangerous operations but will run the program. Then I uninstalled XAMPP and reisnatalled it, but KS didn't allow it to install some .bat files. So I disabled KiS and installed XAMPP. I am having the latest version of KS, and I want to know why KiS displayed this message. If it is not a threat, I need to "Undo" the "Restrict" thing. Please help me.
     
  2. dvk01

    dvk01 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    56,236
    First Name:
    Derek
  3. sepala

    sepala Thread Starter

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    4,038
    Thanks dvk01..Much appreciated..
     
  4. aka Brett

    aka Brett Banned

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    16,918
    May be of help if you dont want to cruise the kaspersky forums

    I am using version 10..so the navigation may be a little different..if you are using 11
    I think you are wanting the application control setting...The area highlighted takes you to it by clicking
    Kaspersky should make it easier as to what is click able and what isnt...once reaching that window after clicking there is a drop down menu for blocked, restricted etc
     

    Attached Files:

  5. sepala

    sepala Thread Starter

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    4,038
    Thanks for the reply aka Brett. Actually 2011 version is not bit different it is totally different. I am using 11.0.2.556, the latest one.

    Hey, you have changed your profile picture!
     
  6. aka Brett

    aka Brett Banned

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    16,918
    I had used 11 for a while and went back to 10..as I liked the sandboxing in 10 better than the approach in 11..I remember navigation being different...but never explored it in detail...I am guessing, the setting should still be tied to application control
     
  7. aka Brett

    aka Brett Banned

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    16,918
  8. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/976153

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice