Solved: Login inconsistent

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

sulittle

Thread Starter
Joined
Feb 23, 2002
Messages
114
I recently created a simple website with Google Sites. Then I bought my own domain name through Godaddy.com and set it to forward on to the Google Sites webpage I created. When I do connect to my domain, it makes the transition to the older site just fine.

However, the problem is that it doesn't connect if I type in http://www.(domain name). It only connects if I leave off either the http:// or the www. What the heck is this? ...and can it be fixed?
 
Joined
May 28, 2003
Messages
2,366
I have a forwarding feature at Godaddy as well but I can not reproduce your results. Could you post the old and new URL's?
 

sulittle

Thread Starter
Joined
Feb 23, 2002
Messages
114
I'm pretty sure I found out the problem from a Godaddy support geek. I'm afraid I forgot that I'd posted this on Tech suppot Guy. I had also completely forgotten that there is both http:// and https://. I was using the later, but that is only used on secure sites and mine isn't. I still don't know why it sometomes opened using https:// without the www., but it doesn't really matter since http always works. Thank you for your efforts.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top