Solved: Motherboard/Graphics card issue

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

dude9945797

Thread Starter
Joined
Jan 8, 2011
Messages
2
I just recently bought and assembled my own computer, however when I turn it on I see a blank screen and can't set up BIOS nor install an OS. I checked and everything is plugged and set correctly. I have tried moving the graphics card into a new PCI slot but I still get a blank screen. I also tried to use different cables (HDMI, VGA, and DVI) but still no luck. At this point I don't know what else to do. Help?

Below are the links to my motherboard and video card.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813130275
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814141116
 
Joined
Jan 9, 2011
Messages
2
i recently got a new computer also and have this problem.. the splash screen does not show up, only a message saying boot system to cd/dvd, have no clue what the problem may be.. need quick help
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top