(Solved) 'My Picture' viewing icon question

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

valley

Thread Starter
Joined
Nov 16, 2002
Messages
19,134
Hi guys. Does anyone know how to set my system so that I can click on 'my pictures' and automatically see the pics as thumbnails? I used to be able to, but something happened and all of the thumbnails went away and were replaced, each with a magnifying glass instead. As soon as I click on it, the picture comes up.....but it very inconvenient when I am looking for a specific pic and have to rely on the titles alone until I click on one.

I use win me
 
M

maxximilian

Close any extra windows or programs you have running and go to the START button. Click it and then hit "RUN". In the box, type in the line below EXACTLY or copy/paste it:


regsvr32 %windir%\system\thumbvw.dll

...and hit OK.

Look to see if the thumbnails are present again. If not, try rebooting and look again.

Have you recently installed or uninstalled a graphics program by chance?
 

valley

Thread Starter
Joined
Nov 16, 2002
Messages
19,134
yep....I installed irfanview recently.

I will go do what you told me to right now.

Thanks for the help Debe and Maxx.....lol, here I was all worried that someone with a name like "newbie_crusher" was gonna come and ask me all sorts of terrifying technical questions. Its good to see some familiar faces up here. :)
 

valley

Thread Starter
Joined
Nov 16, 2002
Messages
19,134
YAY!!! *does the happy dance* They're all back!!

Thanks again! :)
 
M

maxximilian

Sometimes I come up here to the techy stuff to get my hands dirty...LOL ;)

I suggest you bookmark this thread for future occasions. There is a known issue in WinME. When you install or uninstall a graphics related program, the thumbnail DLL file gets severed from the registry. Not all the time...but alot. ;)

Looks like we have another thing in common....Windows ME. :)
 

valley

Thread Starter
Joined
Nov 16, 2002
Messages
19,134
Originally posted by maxximilian:

I suggest you bookmark this thread for future occasions. There is a known issue in WinME.
ok, will do.

Looks like we have another thing in common....Windows ME. :)
yep, that makes two now, painting being the other one! ;)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top