1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: My webpage is crashing Firefox but not IE why?

Discussion in 'Web Design & Development' started by Nflder, Dec 31, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Nflder

    Nflder Thread Starter

    Joined:
    Aug 21, 2003
    Messages:
    295
    Hello all, I'm in a dilemma! Why is my domain name crashing Firefox & not IE? Here is my real address...
    http://www3.nf.sympatico.ca/apw2/
    and it opens OK but when I use my domain name it locks up Firefox so badly that I have to use Task Manager to close it!! Here's my domain name... http://www.alfredwilson.com/

    Any assistance will be much appreciated...
     
  2. colinsp

    colinsp

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    2,271
    First Name:
    Colin
    No issues for me with FF 17.0.1 on either url.

    My only advice would be to consider restructuring your site. Having all those images and feeds on one page makes for a very slow loading website. Carve the data up into smaller chunks and put it on separate pages.
     
  3. ehymel

    ehymel

    Joined:
    Aug 12, 2007
    Messages:
    696
    No problems here on FF 16.0.2.

    If I understand the original question, you have an alias (http://www.alfredwilson.com/) that points to another site. You are only getting a crash when you use the alias. Sounds like you need to clear your browser cache in FF.
     
  4. Nflder

    Nflder Thread Starter

    Joined:
    Aug 21, 2003
    Messages:
    295
    Thanks for the info I'll certainly consider it. However I found the problem... I was using FF 18 Beta. I completly forgot that I thought I'd give it a try and guess I got so involved with travelling and other stuff that I completly forgot... dah!!! I installed 17 now and its fine. I'll report my results like I should have. I'm getting too old for this!!!!
    I'll mark this solved
    Thanks
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1083173

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice