Solved: Netgear N600 internet connection

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

CBrady737

Thread Starter
Joined
Apr 2, 2015
Messages
4
Hi I recently lost my internet connection with my Netgear n600. It was working fine yesterday morning and when I got home from work it wasn't connected to the internet. It still shows in my phone that I have full bars, but no connection what so ever. I can't figure out why my internet connection was lost. I mainly use my internet for gaming and Netflix and social media. But can you help me thru this?
 
Joined
Jun 22, 2006
Messages
481
I should have mentioned in my previous post, but did you contact your service provider to see if there are issues. The bars are from your router showing your home network does not always mean you have internet service.

Also try the power cycle again but include your modem. turn off all computers, unplug your modem, unplug your router, wait a couple of minutes, turn the modem back on and wait for the lights to reset, then turn on your router and wait a few minutes, finally turn on your computers.
 

CBrady737

Thread Starter
Joined
Apr 2, 2015
Messages
4
You sir are a genius! Everything is working and back to normal! Problem fixed!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top