1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved: Netgear WNR2000v2 Router

Discussion in 'Networking' started by manny17m, Apr 3, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. manny17m

    manny17m Thread Starter

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    13
    I purchased a Netgear WNR2000v2 Router last week and have not been able to enable the traffic meter, it is grayed out. I would like to keep track of my bandwidth flow on 3 home computers and a laptop. Does it not support cable modem? Please advise.
     
  2. TerryNet

    TerryNet Terry Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Messages:
    69,587
    Maybe not. I don't know how you or anyone else would have a firmware release before the initial release but this confusing FAQ seems to say something about your issue:

    My advice is to update to the latest firmware, if there is a newer version than what you have, and then reset to factory default settings and reconfigure. If still no good all I can suggest is to call or email Netgear.
     
  3. manny17m

    manny17m Thread Starter

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    13
    Late on the reply but apparently it is not supported for cable modem.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/914425