(Solved) Netscape 7.0 back and forward buttons

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

pinkwatermel

Thread Starter
Joined
Jan 27, 2003
Messages
2
I recently upgraded by browser from Netscape Communicator to Netscape 7.0. However on the 7.0, the forward and backward buttons are not highlighted and do not work. I did not have this problem with Communicator. I reinstalled the software, but have the same problem. My OS is XP. Has anyone else had a similar problem. I hate to call Netscape and pay the $30 support fee. If this does not get resolved, I guess I will go back to Communicator.
 
Joined
Feb 12, 1999
Messages
1,220
Go to Edit > Preferences > Navigator > History > Session History

Make sure Number of pages in session history is not set to zero.
 

pinkwatermel

Thread Starter
Joined
Jan 27, 2003
Messages
2
Yes, that was it!!! I had inadvertently changed the last pages visited to 0. Thank you, thank you, thank you! I have spent an entire day on this problem - reinstalled XP, Netscape, and Norton. Great site! Thanks again!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top